Media

Indicatieve waarde (NAV)
Twee keer per week, op vrijdag en dinsdag wordt een indicatieve waarde van de participaties (NAV) gepubliceerd op onze pagina Rendement.

Best Research of the Week
Exclusief voor onze participanten is ons weekbericht Best Research of the Week. Elke week versturen wij een interessant artikel en/of rapport over de huidige markt.

Maandbericht
Iedere maand verzorgen wij een Maandbericht met daarin een kort overzicht over de laatste ontwikkelingen van het fonds. Daarnaast verzorgt Circle Partners maandelijks een overzicht van de actuele waarde van uw investeringen. Het laatste maandbericht staat gepubliceerd op onze website, zie link.

Kwartaal Update
4x per jaar geven wij een Kwartaal Update uit waarin uitgebreid wordt ingegaan op de (markt)omstandigheden. Deze Kwartaal Update is exclusief voor onze participanten.

Jaarlijkse participantenvergadering
Jaarlijks nodigen wij onze participanten uit voor onze participantenvergadering & seminar. Op 20 april 2018 heeft de jaarvergadering te Amsterdamplaatsgevonden.

Extra
Met regelmaat organiseren wij een online seminar waarbij Willem Middelkoop een presentatie geeft. Deze seminars zijn terug te kijken via een link, klik hier voor het overzicht. Daarnaast treft u op ons YouTube kanaal marktgerelateerde interviews aan.