Nieuws

Juni 2018 – Aanstelling Investor Relations manager
Sinds 1 juni is Gerben van der Zwan bij ons werkzaam als Manager Investor Relations. Gerben heeft tientallen jaren ervaring met het begeleiden en informeren van Nederlandse beleggers. Hij is het eerste aanspreekpunt voor participanten en andere geïnteresseerden en bereikbaar via gerben@cdfund.com

April 2018 – Jaarvergadering participanten
De jaarlijkse participantenvergadering heeft plaatsgevonden op 20 april 2018 om 14:30 uur in Amsterdam (Muziekgebouw aan ’t IJ). Participanten ontvangen t.z.t een uitnodiging per mail.

Februari 2018 – Wijziging bestuurders
Andor Lips is in dienst getreden bij de in Canada beursgenoteerde goudproducent Eldorado Gold.

December 2017 – Asset class
We hebben besloten om per 1 januari 2018 een asset class toe te voegen. Participanten die op nieuwe participaties inschrijven met een inschrijfbedrag van minimaal EUR 1.000.000,- ineens, zijn een management fee van 1,5% per jaar van de Net Asset Value verschuldigd, in plaats van de huidige 2%. De performance fee zal in dat geval 15% bedragen in plaats van 20%.

April 2017 – Jaarvergadering participanten
Onze jaarlijkse participantenvergadering vond op woensdag 19 april 2017 plaats in Utrecht.

September 2016 – Best presterende beleggingsfonds in 2016
Het Commodity Discovery Fund onder leiding van Willem Middelkoop staat met stip op de eerste plaats. Schumacher: ‘Het verplettert de concurrentie, die toch al niet te klagen heeft over goede rendementen.’ Lees verder, zie link

Juli 2016 – Verlaging inschrijfbedrag
Wij informeren u graag dat het minimale inschrijfbedrag van EUR 45.000 per 1 juli jl. is verlaagd naar EUR 25.000. Hiermee komt investeren in ons fonds binnen het bereik van veel meer beleggers en dat biedt kansen.

Mei 2016 – Wisseling bestuurders en aandeelhouders
Mede-oprichter Edwin Bergshoeff heeft als fondsmanager, directeur en bestuurder, plaatsgemaakt voor Dr. Andor Lips. Andor, gepromoveerd als geoloog en jarenlang actief geweest in de exploratiesector, was sinds 2010 medeverantwoordelijk voor financieringen t.w.v. honderden miljoenen euro’s in nieuwe mijnbouwprojecten door ING in Amsterdam. Daarnaast is Terence van der Hout als bestuurder en mede-beleidsbepaler toegetreden tot de directie. De rol van Willem Middelkoop, als voorzitter binnen het nieuwe bestuur en 50% aandeelhouder van CDM, blijft ongewijzigd.

 

 

Logo-CDFund-FC