Raad van advies

Gerard Krielen

Gerard Krielen is al jaren in de financiële wereld actief en was de afgelopen 10 jaar CFO bij Reggeborgh, de family office van de familie Wessels. Daarnaast is hij ook al jaren participant in ons fonds en aandeelhouder van de beheerder (Commodity Discovery Management BV).

Marc Langeveld

Marc Langeveld is sinds 1989 actief in de financiële wereld. Tot 2002 was hij beleggingsanalist bij effectenhuizen zoals Kempen, Barclays de Zoete Wedd en Credit Suisse First Boston. Daarna adviseerde hij als Directeur Institutional Sales bij Petercam grote hedgefunds over Europese aandelen. In 2006 was hij mede-oprichter van het Antaurus Europe fund, in 2010 gevolgd door Antaurus Vermogensbeheer, dat uitgroeide tot een beheerd vermogen van ruim €200 miljoen. Eind 2015 besloot Langeveld zijn belang in dit bedrijf te verkopen, om zich volledig te kunnen richten op het beheer van zijn eigen vermogen. Marc Langeveld is participant binnen ons fonds.

Louk de Wilde

Bankier Louk de Wilde begon zijn carrière op het hoofdkantoor van de Nederlandsche Middenstandsbank (NMB) in Amsterdam. Na een paar jaar werd hij in 1981 uitgezonden naar Zwitserland en werd daar in 1989 directeur van de middelgrote bank Compagnie de Gestion et de Banque Gonet. Tot 2003 was hij als CEO Fortis Zwitserland verantwoordelijk voor het beheer van 10 miljard euro, voornamelijk afkomstig van Belgische en Nederlandse klanten.