Technical Advisory Team

Gordon Chunnett

Gordon Chunnett, B.S.C. (Hons), diende als Head of Platinum Geology and Exploration, bij Anglo Platinum Limited. Hij werkte 28 van de 31 jaar bij Anglo-geassocieerde bedrijven en begeleidde een groot team op verschillende continenten. Hij heeft uitgebreide ervaring in platina mijnbouw, mijnexploratie en -ontwikkeling, exploratie voor Platinum Group Elements (PGE) in Zuid-Afrika, Canada, China en Zimbabwe. Hij was betrokken bij de evaluatie van metaalafzettingen, mijnplanning en platina-mijnproductie. Chunnett heeft een ongeëvenaarde ervaring in de Bushveld en de Great Dyk, dat hem goed heeft gediend voor de exploratieprojecten die hij leidde in Brazilië, Canada, Rusland, China, Zimbabwe en elders. Hij studeerde aan de universiteit van Rhodes.

 

Darin Wagner

Darin Wagner is een Canadese geoloog met 30 jaar ervaring in de exploratie- en mijnbouwsector. Hij bracht de eerste 10 jaar van zijn carrière door bij twee van Canada’s meest succesvolle mijnbouwbedrijven – Noranda Exploration en Cominco Ltd. – en werkte wereldwijd als exploratiegeoloog en manager. Tussen 2000 en 2009 maakte hij deel uit van het team dat een drietal succesvolle exploratiebedrijven oprichtte en leidde: MAG Silver, Platinum Group Metals en West Timmins Mining. Wagner leidde de verkoop van West Timmins in 2009 aan wat nu Tahoe Mining is, voor Cdn $424 miljoen, op basis van de ontdekking van de Thunder Creek en Hwy 144-afzettingen in Canada. Sinds 2010 is hij president van het prijswinnende Canadese exploratiebedrijf Balmoral Resources Ltd.

 

Barry Dawes

Barry Dawes’ expertise in de Australische grondstofsector is gebaseerd op zijn kennis als geoloog in combinatie met meer dan 30 jaar ervaring in grondstofinvesteringen. Hij is een internationaal erkende analist. Voordat Barry in 2000 “Martin Place Securities” oprichtte, werkte hij in senior beleggingsmanagement functies bij BT Australia, aandelen research voor Bain Deutsche Bank, en aandelen research en bedrijfsfinanciering voor Macquarie Bank. Barry heeft een aanzienlijke diepgaande kennis en ervaring in de internationale grondstofindustrie en staat bekend om zijn visie op de sector.