CDFund Investor Day

Graag nodigen wij u uit voor de eerste Investor Day, die het Commodity Discovery Fund organiseert op vrijdag 20 april. Tijdens deze dag kunt u kennismaken met zes bijzondere (exploratie)bedrijven, werkend aan significante nieuwe ontdekkingen in goud, zilver, nikkel, kobalt en uranium. Het Commodity Discovery Fund investeert, zoals u weet, voornamelijk in bedrijven werkend aan nieuwe grondstofontdekkingen en heeft posities in alle presenterende bedrijven.

Keynote

Voor de keynote speech komt self-made grondstoffen miljardair Robert Friedland van Ivanhoe Mines vanuit Londen ingevlogen. Deze geboren spreker is verantwoordelijk voor de grootste koperontdekking ooit in Azië en Afrika en werd al op jonge leeftijd miljonair door de nikkelontdekking in Voisey Bay van zijn toenmalige bedrijf.

 

programme-2018-newProgramma

Daarnaast zullen vijf door ons geselecteerde bedrijven hun ‘discoveries’ aan u presenteren. Zo komt Dr. Quinton Hennigh vertellen wat de ontdekking van goudhoudende conglomeraten in Australië zo bijzonder maakt. Daarna vertelt Dr. Peter Lightfoot, een van de grootste experts op het gebied van nikkelontdekkingen, over de bijzondere vondst van Garibaldi Resources. Ook zal de CEO van NexGen Energy de uranium ontdekking toelichten.

Het programma is Engelstalig, maar er is simultaanvertaling in het Nederlands.

Als particuliere belegger krijgt u deze dag meer inzicht in de wereld van mijnbouwprojecten en de komende extra vraag naar grondstoffen. Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan de CDF Investor Day. Kaarten zijn verkrijgbaar via deze link.

 

 

Jaarvergadering

Aansluitend vind om 14.30 de jaarvergadering plaats. Deze is alleen toegankelijk voor participanten en hun partners.

Locatie

Het congres vindt plaats in het prachtige nieuwe Muziekgebouw aan ’t IJ te Amsterdam. Vanaf de ring van Amsterdam binnen 10 minuten bereikbaar en parkeren kan onder het gebouw.

We kijken er naar uit u op 20 april te mogen ontmoeten.