CDFund Discovery Day

Vanwege de corona-situatie wereldwijd en het internationale karakter van onze CDFund 2020 Discovery Day hebben wij besloten dat we de Discovery Day te verplaatsen naar 28 september 2020.

 

Na een zeer goed ontvangen tweede CDFund Discovery Day, nodigen wij u graag uit voor de derde editie op 28 september 2020.

Tijdens deze dag presenteren we tien zorgvuldig geselecteerde (exploratie) bedrijven, die werken aan belangrijke nieuwe ontdekkingen. Tijdens de eerste editie luisterden ongeveer 200 investeerders naar de meest opmerkelijke ontdekkingsverhalen van 2018. Afgelopen april namen meer dan 250 investeerders deel aan onze conferentie. In 2020 verwachten we minstens 300 investeerders.

Adriatic Metals en Great Bear Resources behoren tot de bedrijven die op deze dag presenteren. Een van de presenterende bedrijven ontvangt aan het einde van de dag de speciale CDFund 2020 Discovery Award. De conferentie wordt gehouden in dezelfde prachtige Concertzaal (Muziekgebouw) net als vorig jaar.

Als particuliere investeerder krijgt u op deze dag meer inzicht in de wereld van mijnbouwprojecten en de komende extra vraag naar grondstoffen. Het Commodity Discovery Fund heeft een beleggingsportefeuille van ongeveer 100 bedrijven die werken aan de ontdekking van (edel)metalen en heeft posities in alle presenterende bedrijven.

We verwelkomen u graag op onze Discovery Day. Meer informatie en het programma vindt u op onze website www.cdfunddiscoveryday.com. Meer informatie de toegangskaarten klik hier.